چاپ کردن این صفحه

برگزاری مراسم وداع با پیکر شهدای تفحص شده مناطق عملیاتی شمال غرب در ارومیه

سه شنبه, 21 شهریور 1402 18:49 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

مراسم «شبی با شهدا» ویژه وداع با پیکر تفحص شده شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس در مصلای امام خمینی (ره) ارومیه برگزار می‌شود.

به گزارش خط هشت از ارومیه، مراسم «شبی با شهدا» شامگاه چهارشنبه ۲۲ شهریور ساعت ۹ در مصلی امام خمینی (ره) ارومیه برگزار خواهد شد.

در این مراسم مراسم وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس در استان آذربایجان غربی که از مناطق عملیاتی شمال غرب تفحص شده‌اند.

این مراسم با حضور خانواده‌های شهدا، ایثارگران، رزمندگان و عموم مردم برگزار می‌شود.

۲۴ شهید تازه تفحص شده متعلق به عملیات‌های ستون رزمی در محور بانه ـ سردشت در سال ۱۳۵۹، تک دشمن در سال ۱۳۶۲ در عملیات نصر ۷ در ارتفاعات دوپازا، تک دشمن در سال ۱۳۶۷ در منطقه دوپازا و همچنین شهدایی از مناطق دارساوین و دربندی خان عراق است و مربوط به لشکر‌های ۶۴ ارومیه، لشکر ۲۸ کردستان، سپاه ارومیه، گردان جندالله و سپاه اصفهان هستند.

 

 

 

منبع: دفاع‌پرس

خواندن 163 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)