چاپ کردن این صفحه

بمباران هوایی منازل مسکونی در نوار غزه ادامه دارد

چهارشنبه, 24 آبان 1402 10:38 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی علاوه بر بمباران مناطق مسکونی نوار غزه هدف قرار دادن مراکز درمانی این باریکه را همچنان در دستور کار خود قرار داده اند.

به گزارش خط هشت، همزمان با یورش نظامیان صهیونیست به یک بیمارستان در نوار غزه جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی به حملات هوایی خود علیه مناطق مختلف این باریکه ادامه می‌دهند به طوری که ساعتی قبل این جنگنده‌ها مرکز نوار غزه را بمباران کردند.

بر اساس این گزارش، در جریان بمباران منازل مسکونی در خانیونس واقع در جنوب نوار غزه دست کم پنج فلسطینی به شهادت رسیدند.

در همین راستا و به دلیل حملات وحشیانه جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی اکثر بیمارستان‌های شمال و جنوب غزه تعطیل شده اند.

روز گذشته جیمز الدر (James Elder) سخنگوی منطقه‌ای یونیسف در سخنانی اذعان کرد: کودکان بیشترین قربانیان جنگ غزه هستند. بیمارستان‌هایی که کودکان در آن نگهداری می‌شوند بمباران می‌شوند.

سخنگوی منطقه‌ای یونیسف در این ارتباط اضافه کرد: بیش از ۴۶۰۰ کودک تاکنون در نوار غزه قربانی شده اند. کودکان در نوار غزه در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کنند. بسیاری از مدارس که کودکان و خانواده‌های آنها را در خود جای داده اند، صلاحیت ارائه خدمات به عنوان سرپناه را ندارند.

 

 

 

منبع: المیادین

خواندن 127 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)