چاپ کردن این صفحه

واکنش عصبی نتانیاهو به حضور باشکوه مردم ایران در جشن چهل‌سالگی انقلاب اسلامی

دوشنبه, 22 بهمن 1397 22:56 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنشی خشمگینانه پس از جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، برای ایران رجزخوانی کرد.

به گزارش خط هشت، به نقل از هاآرتص، نتایناهو روز دوشنبه در واکنش به ابراز انزجار ایرانیان از رژیم صهیونیستی، ادعا کرد اگر ایران به تل آویو حمله کند، این آخرین سالگرد انقلابی خواهد بود که جمهوری اسلامی جشن می گیرد.

وی در واکنش به اعلام آمادگی فرماندهان نظامی ایران برای مقابله با هرگونه تجاوزگری رژیم صهیونیستی، مدعی شد: «من تهدید از جانب نظام ایران را نادیده نمی گیرم، ولی در عین حال تحت تاثیر آن ها هم قرار نگرفته ام.»

نتانیاهو ادعا کرد چنانچه ایران به تل آویو و حیفا حمله کند، به موفقیت نمی رسد و این آخرین سالگرد جشن انقلاب اسلامی خواهد بود.

ادعاهای نتانیاهو پس از آن مطرح شد که میلیون ها ایرانی روز دوشنبه در گرامیداشت 22 بهمن، چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن گرفته و انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونیستی ابراز داشتند.

خواندن 867 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)