کمکهای نقدی و غیر نقدی دانش آموزان و فرهنگیان مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک بالغ بر ۱۳۰ میلیون تومان، با همکاری بسیج دانش آموزی و بسیج فرهنگیان به مناطق سیل زده ارسال شد.
به گزارش خط هشت از اردبیل، اسماعیل ابراهیمی با اعلام این خبر که ارزش کمکهای نقدی و غیرنقدی جمع شده بیش از ۱۳۰ میلیون تومان میباشد اظهار داشت؛ دانشآموزان ناحیه یک کمکهای خودشان را با عنوان (سیل مهربانی همکلاسی ها) برای مردم استانهای سیل زده کشور جمعآوری کردند تا سهمی در رفع غم و اندوه مردم سیل زده داشته باشند.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک اردبیل اصل با اشاره به اینکه اقلام جمعآوری شده شامل آب معدنی، کفش، لباس، پتو و نوشتافزار است، افزود: سیل موجب رنج مردم و کاهش صبر زندگی آنها شده و ما باید در بهبود وضعیت زندگی آنها سهیم باشیم.