چاپ کردن این صفحه

تلاش گروه تفحص شهدا در هدایت سیلاب خوزستان بسوی دریا

سه شنبه, 10 ارديبهشت 1398 11:48 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

کمیته جستجوی مفقودین هم اکنون در آخرین نقطه رهاسازی آب و هدایت سیلاب خوزستان به سوی دریا در حال تلاش است سازمان‌ها، نهادها، یگان‌های نظامی، گروه‌های مردمی و قرارگاه‌های جهادی همگی در مسیر کمک رسانی به مردم سیل زده کشور که طی چند هفته اخیر دچار آلام و دردهایی از خسارت به محیط زندگی‌شان شده‌‌اند، تلاش می‌کنند. گروه‌های تفحص پیکر مطهر شهدا نیز یکی از همین مجموعه‌هاست که برای کمک به مردم سیل زده خوزستان وارد عملیاتهای امدادرسانی شده بود.

به گزارش خط هشت ، اعضای کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح با استفاده از ادوات و امکاناتی که برای تفحص شهدا مورد استفاده قرار می‌گیرد به کمک بازسازی مناطق سیل زده و امدادرسانی به مردم سیل زده خوزستان شتافتند.کمیته جستجوی مفقودین هم اکنون در آخرین نقطه رها سازی آب و هدایت سیلاب خوزستان بسوی دریا در محدوده پاسگاه گوبان قفاس در حال تلاش است.

عملیات احداث سیل بند در شرق جاده آبادان قُفاس برای حفاظت ازروستاهای حاشیه بهمنشیر ، ازجمله روستاهای تُنگ 1و2و3 در حال انجام است.

 

 

 

منبع: فاتحان

خواندن 836 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)