خانواده شهید صفاری سامانی بیش از صد میلیون تومان به سیل زدگان جنوب کشور کمک کردند.
به گزارش خط هشت ، داراب صفاری سامانی برادر شهید سهراب صفاری اظهار کرد: ما به عنوان واسطه ای از طرف برادر شهیدم انتخاب شدیم تا در کنار سیل زدگان باشیم و با کمک به هموطانمان یادمان باشد که ایثار، فداکاری و ازخودگذشتگی فقط مخنص زمان جنگ نیست.
وی افزود: موکب شهدای سامان از چهار محال بختیاری برای سیل زدگان کمک جمع آوری می کرد. ما نیز تعدادی فرش، یخچال، اجاق گاز، تلوزیون، کولر و ... را در یک کامیون و با ارزش بیش از صد میلیون تومان برای شادی روح برادر شهیدم به این کاروان نیکی اضافه کردیم.
صفاری گفت:کمک های این موکب در شوش خوزستان به دست هموطنان سیل زدهمان خواهد رسید و باید به خاطر داشته باشیم انسان دوستی و ایثار ایرانی ها تمام نشدنی است.
وی ادامه داد: برادر بزرگترم شهید سهراب صفاری سامانی در عملیات والفجر هشت در منطقه مهران به شهادت رسید.