چاپ کردن این صفحه

اولین مراسم اعتکاف رمضانیه در اردبیل برگزار می‌شود

یکشنبه, 05 خرداد 1398 16:05 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: اولین مراسم اعتکاف رمضانیه در اردبیل برگزار می‌شود.

 

 به گزارش خط هشت از اردبیل  ، حجت‌الاسلام مهدی ستوده اظهار کرد: امسال برای اولین‌ بار در اردبیل، مراسم اعتکاف رمضانیه برگزار می‌شود که امیدواریم این برنامه‌های فرهنگی و دینی به نحو مطلوب و شایسته اجرا شود.

وی افزود: اعتکاف در ماه رمضان مورد تاکید پیامبر اکرم(ص) بوده و آن حضرت همه  ساله در ماه رمضان، به‌ویژه دهه آخر آن، اعتکاف مى‌کرد و مى‌فرمود؛ «ده روز اعتکاف در ماه رمضان، برابر با دو حج و دو عمره است».

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان به با تشریح ثبت نام اعتکاف رمضانیه بیان داشت: ثبت نام از علاقمندان برای حضور در مراسم معنوی اعتکاف ویژه ماه رمضان در روزهای ۴، ۵، و ۶ خردادماه در دو نوبت صبح از ساعت ۱۱ تا اذان ظهر و عصر از ساعت ۵ الی ۷ عصر در مسجد قدس ویژه خواهران و مسجد جامع ویژه برادران انجام می‌شود. 

وی گفت: زمان برگزاری اعتکاف روزهای ۲۳، ۲۴ و ۲۵ رمضان است که خواهران در مسجد قدس و برادران در مسجد جامع می‌توانند اولین اعتکاف رمضانیه را تجربه کنند.

 

 

منبع: فارس

خواندن 867 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)