چاپ کردن این صفحه

رهبر انقلاب شهادت امام جمعه کازرون را تسلیت گفتند

یکشنبه, 12 خرداد 1398 12:04 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

امام خامنه‌ای در پیامی شهادت مظلومانه امام جمعه کازرون جناب حجت‌الاسلام شیخ محمد خرسند را تسلیت گفتند.

 

به گزارش خط هشت ، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی شهادت مظلومانه امام جمعه کازرون جناب حجت‌الاسلام آقای حاج‌شیخ محمد خرسند را تسلیت گفتند.

متن پیام به این شرح است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

شهادت مظلومانه‌ی امام جمعه‌ی فعّال و موفّق کازرون، جناب حجت الاسلام آقای حاج‌شیخ محمد خرسند رضوان‌الله‌علیه را به عموم مردم مؤمن و انقلابی کازرون به‌ویژه ارادتمندان و مستفیدان از آن عالم بزرگوار و بالاخص خانواده‌ گرامی و بازماندگان ایشان تبریک و تسلیت عرض می‌کنم.

ایشان در شب قدر و پس از ساعاتی توسّل و تضرّع به لقاءالله پیوست و این نشانه‌ پاداش بزرگ الهی به آن روحانی بااخلاص و پرتلاش است ان‌شاءالله.

از خداوند متعال علو درجات و حشر با اولیائش را برای ایشان مسئلت می‌کنم.

سیدعلی خامنه‌ای
11 خرداد 1398

 

 

منبع: دفتر مقام معظم رهبری

خواندن 826 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)