چاپ کردن این صفحه

مادر شهید والامقام مهرپور به فرزند شهیدش پیوست

یکشنبه, 09 تیر 1398 18:29 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

حاج خانم قوی پنجه مادر معظم شهید والامقام فامیل مهرپوردولق دار فانی را وداع گفته و به فرزند شهیدش پیوست.

 

به گزارش خط هشت از اردبیل، حاج خانم قوی پنجه مادر معظم شهید والامقام فامیل مهرپوردولق دار فانی را وداع گفته و به فرزند شهیدش پیوست.

با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان و نیز خانواده‌های معزز شهدای والامقام پیکر پاک این مادر بزرگوار تشییع و تدفین شد و حاضران یاد و خاطره این مرحومه را گرامی داشتند.

مجلس ترحیم این بزرگوار نیز در مسجد امام حسین(ع) برگزار شد و در این مراسم مسئولان اداری و نظامی برای گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام هشت سال دفاع مقدس و نیز خانواده‌های شهدای والامقام شرکت کردند.

این ضایعه دردناک و بزرگ را خدمت خانواده‌های معزز شهدای والامقام و نیز خانواده‌های داغدار تسلیت عرض کرده و برای بازماندگان از خداوند منان صبر جزیل خواهان است.

� سرباز سرافراز سپاه اسلام فامیل مهرپوردولق متولد اول آبان 1340 در منطقه عملیاتی دارخوین حین دفاع از تمامیت ارضی میهن اسلامی و دفع متجاوزین بعثی در پنجم مهر 1360 به فیض عظیم شهادت نائل شد.

 

 

منبع: تسنیم

خواندن 948 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)