چاپ کردن این صفحه

حذف واژه شهید از تابلوها بی‌توجهی مسؤولان را نشان می‌دهد/رزمندگان و شهدا گمنام‌های بزرگ تاریخ هستند

یکشنبه, 07 مهر 1398 21:15 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل گفت: متاسفانه شاهد آن هستیم که در برخی شهرها نام شهید از تابلوها حذف می‌شود و این موضوع مظلومیت رزمندگان و شهدا و عدم توجه کافی مسؤولان دستگاه‌های اجرایی مختلف به این قشر را نشان می‌دهد.

 

به گزارش خط هشت از اردبیل، سردار جلیل بابازاده شامگاه امروز در همایش نکوداشت رزمندگان عاشورایی استان اردبیل که در سالن ولایت برگزار شد، اظهار کرد: رزمندگان اسلام با نهایت مهربانی، فداکاری و صداقت از خاک کشور دفاع کردند و اگر دیروز خاطره آفریدند، امروز با آن خاطره ها زندگی می‌کنند.

وی افزود: متاسفانه شاهد آن هستیم که در برخی شهرها نام شهید از تابلوها حذف می‌شود و این موضوع مظلومیت رزمندگان و شهدا و عدم توجه کافی مسؤولان دستگاه‌های اجرایی مختلف به این قشر را نشان می‌دهد.

بابازاده عنوان کرد: مردانی از استان اردبیل بدون هیچ ادعایی جان خود را فدای وطن کردند و این مردان حقیقتا گمنام‌های بزرگ تاریخ هستند و با حضور در دوران سخت دفاع مقدس حافظ نظام مقدس جمهوری اسلامی شدند.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل افزود: نباید ولی نعمتان نظام مورد بی‌توجهی قرار گیرند و از مسؤولان دستگاه‌های مختلف انتظار داریم که در این‌باره سلیقه‌ای عمل نکرده و نسبت به رزمندگان و شهدا توجه به خرج دهند چرا که این رزمندگان و شهدا هستند که کشور را در برابر ناملایمت‌ها و جنگ حفظ کردند.

سردار بابازاده به یکی از مشکلات ساده رزمندگان و جانبازان اشاره کرد و گفت: اگر مسؤولی نمی تواند یک مساله ساده همچون مساله بیمه درمانی رزمندگان و جانبازان را حل کند بهتر است از سمت خود استعفا دهد.

وی تاکید کرد: با تظاهر هیچ کاری پیش نمی‌رود و رزمندگان و ایثارگران نیازی به تظاهر به خدمت مسؤولان ندارند بلکه باید خدمت و توجه به رزمندگان قلبی و با تمام وجود باشد.

 

 

منبع: فارس

خواندن 780 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)