چاپ کردن این صفحه

سردار سلیمانی به ما چگونه زیستن و چگونه رفتن را به نیکی آموخت

جمعه, 13 دی 1398 21:45 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در پیامی شهادت سپهبد قاسم سلیمانی را تسلیت گفت.

 

به گزارش خط هشت، سید جواد حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در پیامی شهادت سردار رشید اسلام سپهبد قاسم سلیمانی را تسلیت گفت.

در متن پیام حسینی آمده است: «الَّذِینَ آمَنُوا وَ هاجَرُوا وَ جاهَدُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ بِأَمْوالِهِمْ وَ أَنْفُسِهِمْ أَعْظَمُ دَرَجَةً عِنْدَ اللَّهِ وَ أُولئِکَ هُمُ الْفائِزُونَ»؛ و چه نیکو پاداشی را خالق هستی برای بهترین نقش آفرینان نقش بندگی قرار داده است.

زیباترین و با شکوه ترین عبور و رفتن در مسیر رودخانه هستی به رنگ قرمز خون برای پیوستن به دریای ابدیت و قرارگاه زلال جاودانه و جذاب دیدار معبود و حال آن «مجاهدِ دیروز» در زمین، «مجاورِ امروز» در آسمان است.

آری؛ سردار سپهبد قاسم سلیمانی پس از عمری «زندگی سبز»، با «مرگی سرخ» که زنده‌ترین و ارزنده‌ترین مرگ‌هاست، به دیدار خدای خویش رفت.

اما گرگها خوب بدانند در این ایل غریب؛ گر پدر مرد تفنگ پدری هست هنوز؛ گر چه مردان قبیله همگی کشته شوند؛ توی گهواره چوبی پسری هست هنوز؛ و اینک شهادت سرافرازانه آن  «اَبَرمردِ ایرانیِ ایمانی و انقلابی» را به محضر حضرت ولی عصر(ع) و مقام معظم رهبری، خانواده گرامی و ارزشمندش رزمندگان و دوستداران آن «شهیدِ سعید» که آموزگارانه به ما چگونه زیستن و چگونه رفتن را به نیکی آموخت، نه تسلیت که تهنیت می‌گویم.

بد خواهان بدانند مسلک و راه این شهید سرافراز و یادش در صفحه تاریخ و ذهن مردم ایران درخشان و جاودانه خواهد ماند.

 

 

منبع: فارس

خواندن 763 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)