رژیم صهیونیستی به جنایتهای خود علیه فلسطینیها در قدس و کرانه باختری شدت داده و علاوه بر تخریب دهها ساختمان، چهار فلسطینی را به شهادت رسانده است.
به گزارش خط هشت، دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل در اراضی فلسطینی «اوچا» اعلام کرد، رژیم صهیونیستی در طول سه هفته اخیر ۵۹ ساختمان متعلق به فلسطینیها را در منطقه موسوم به «ج» کرانه باختری و به بهانه نداشتن مجوز تخریب کرده است .
بر اساس گزارش «قدس پرس»، در این گزارش آمده است: این عملیات تخریب منجر به آوارگی ۳۷ نفر و وارد کردن خسارت به ۲۶۰ نفر دیگر شده است.
شهادت چهار فلسطینی در ماه می و زخمی شدن بیش از صد نفر دیگر
دفتر رسانهای حماس اعلام کرد، رژیم صهیونیستی به جنایات خود علیه شهروندان فلسطینی شدت داده و در ماه می چهار نفر را به شهادت رسانده و ۱۰۴ نفر دیگر را زخمی کرده و این در حالی است که آمار ماه آوریل ۶۰ زخمی است.
بر اساس گزارش «قدس پرس»؛ تعداد بازداشتیها نیز در این ماه افزایش پیدا کرده و به ۳۲۷ نفر رسیده است.
قدس شاهد بیشترین تخلفات رژیم صهیونیستی بوده است؛ این رژیم 9 نفر از اهالی قدس از جمله شیخ «عکرمه صبری» خطیب مسجدالاقصی را از این مسجد تبعید کرد.
همچنین تعداد تیراندازیهای شهرکنشینان و نظامیان رژیم صهیونیستی به ۹۸ مورد رسید که ۴۷ مورد آن مربوط به شهرکنشینان بود.
این روزها و با نزدیک شدن به موعد اعلام شده برای اشغال کرانه باختری (ژوئیه) کرانه باختری شاهد تحرکات بیشتری است.