فرمانده سپاه سید الشهداء(ع) تهران گفت: امید است با تسریع در روند اجرای پروژه یادمان شهدای گمنام پلدختر تا هفته دفاع مقدس امسال تکمیل شود.
به گزارش خط هشت، سردار حسن حسنزاده درحاشیه بازدید از پروژه ساخت یادمان شهدای گمنام شهرستان پلدختر در پلدختر اظهار داشت:روند اجرایی این پروژه رضایت بخش است و امید است این پروژه در هفته دفاع مقدس امسال تکمیل و افتتاح شود.
وی افزود: با توجه به پیگیریهای لازم از روندکارساخت پروژه یادمان شهدای گمنام پلدختر از پیمانکار آن میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه اوایل مهر ماه امسال به پایان میرسد.
فرمانده سپاه سیدالشهداء(ع) تهران، ساخت یادمانهای شهدا را راهی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست و گفت: یادمانهای شهدا با هدف حفظ یاد و خاطره و اهداف شهدا و انتقال این فرهنگ به نسلهای آینده بسیار موثر است.
حسنزاده با بیان این که شهدای گمنام مظلومترین شهیدان دوران دفاع مقدس هستند، افزود: یادمان شهدای گمنام جلوه گاه دفاع مقدس و یادمان آنان در هر شهری علاوه بر خیرات و برکات فراوان، باعث ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است که باید این فرهنگ در جامعه تبیین و نهادینه شود.
منبع: فارس