در آخرین دلنوشته «دکتر رضوان نورمند چالشتری» چهارمین شهید مدافع سلامت چهارمحال و بختیاری آمده است: خدایا بساط خدمت ما را اگر صلاح میدانی، طوری دیگر بیاری و اگر لیاقت شهادت داشتیم دریغ مدار.
به گزارش خط هشت از شهرکرد، عصر امروز چهارشنبه یکی از متخصصان صاحبنام در حوزه الکتروفیزیولوژی، به نام «دکتر رضوان نورمند چالشتری» در راه مبارزه با بیماری منحوس کرونا و به دلیل ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داد.
این شهید سلامت چند روز قبل درحالی که تازه وارد بیمارستان شده بود دلنوشته یا وصیتنامهای نوشته و در آن از خداوند طلب شهادت کرده بود.
در متن این دلنوشته که از طریق یکی از همکارانش به تحریریه خبرگزاری فارس رسیده، در زیر آمده است؛
«درحالی وظیفه نوشتن و طلب حلالیت دست داد که دیگر توان صحبت هم ندارم؛ نیمه شب پنجشنبه در حال سیر در برزخ، به طرز فقط، معجزه آسایی با وضعیت پره شوک وارد هاجرشدم.
اگر نبود تلاش پزشک اورژانس، پرسنل و دکتر خسروی عزیز و دکتر شمسیپور بزرگوار، اینجا نبودم تا قبل از sd فرصت حلالیت از تمام اساتید، دانشجویان عزیز که شرمنده آنهام، همکارانم، مسؤولین دانشگاه که با الطاف و تنگناهای بسیار از غیبت و عدم حضور و فشارهای متعدد شرایط خوبی برایم فراهم آوردند، آندسته از همکارانم که لطف بیدریغشان در مراکز قضایی شامل حالم شد.
اما همکاران و اساتیدی که لطفشان بیدریغ بود و از خدا سلامتشان را خواهانم، همچون دکترمردانی بزرگوار، خانم دکتر حبیبی، دکتر رحمانی برادر بزرگوار و سایر همکاران از همه حلالیت میطلبم.
پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت...
خدایا همه ما را ببخش و از سر تقصیرات ناخواسته ما بگذر؛ خدایا سایه شوم کرونا بردار، خدایا بساط خدمت ما را اگر صلاح میدانی طوری دیگر بیاری و اگر لیاقت شهادت داشتیم دریغ مدار...»
خبرگزاری فارس ضمن تسلیت به جامعه پزشکی و مردم، برای آن مرحومه علو درجات را از درگاه خداوند مسئلت میکند.
منبع: فارس