چاپ کردن این صفحه

برگزاری مراسم تشییع نخستین شهید مدافع سلامت در جهرم

یکشنبه, 16 آذر 1399 23:00 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

مراسم تشییع اولین شهید مدافع سلامت در محوطه دانشگاه علوم پزشکی جهرم و با حضور مسئولان شهرستان، کادر درمان و خانواده آن شهید برگزار شد.

 

به گزارش خبرگزاری فارس از جهرم ، داوود علیان کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جهرم در سن ۳۶ سالگی، پس از ۱۳ سال تلاش در راه خدمت به سلامت جامعه و درمان بیماران کرونایی شامگاه جمعه چهاردهم آذر، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

شهید علیان متولد ۱۳۶۳ در شهر قطب‌آباد و دارای مدرک کارشناسی بهداشت و کارشناسی ارشد مهندسی اکولوژی انسانی، متاهل و دارای یک دختر ۷ ساله و ۱۳ سال بوده است و در واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم فعالیت می‌کرد.

این کارمند خدوم، پس از یک ماه تحمل درد و رنج ناشی از بیماری کرونا در بیمارستان پیمانیه جهرم دارفانی را وداع گفت و به جمع شهدای مدافع سلامت پیوست.

مراسم تشییع اولین شهید مدافع سلامت شهرستان جهرم امروز با حضور کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در محوطه این دانشگاه و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار و برای خاکساری به بخش کردیان شهرستان جهرم منتقل شد.

 

 

منبع: فارس

خواندن 710 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)