×

هشدار

JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 690
چاپ کردن این صفحه

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان اردبیل:

خانواده‌های شهدا و ایثارگران، میراث ارزشمند انقلاب اسلامی هستند.

یکشنبه, 15 اسفند 1400 08:04 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: خانواده‌های شهدا و ایثارگران، میراث ارزشمند انقلاب اسلامی به شمار می‌روند و دیدار با این خانواده‌ها موجب عزت و افتخار و پالایش روح انسان است.

به گزارش خط هست و به نقل از سبلان ما، سید غلامحسن خلیلی موسوی ظهر امروز در دیدار با خانواده و مادر مربی شهید جعفر محمدقلیان با گرامیداشت روز امورتربیتی و هفته تربیت اسلامی اظهار کرد: امروز عزت، آبرو و سربلندی که ملت ما در دنیا دارد همه از برکات خون شهدا است.

ویبه اهداف والای شهدا اشاره کرد و گفت: همه باید در راستای اهداف مقدس شهدا گام برداریم چراکه همه ما آنچه داریم از برکات وجود شهدا است.

معاون پرورشی و فرهنگی استان اردبیل گفت: خانواده‌های شهدا و ایثارگران، میراث ارزشمند انقلاب اسلامی به شمار می‌روند و دیدار با این خانواده‌ها موجب عزت و افتخار و پالایش روح انسان است.

وی در گفتگو با مادر شهید، از صبر انقلابی و از مساعی و اهتمام ارزنده ایشان در توسعه و تبیین فرهنگ ایثار و شهادت تشکر و قدردانی نمود و افزود: همه ما می بایست صبر، استقامت و پایداری خانواده های معظم شهدا را الگوی زندگی خود قرار دهیم.

خواندن 378 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)