چاپ کردن این صفحه

اجرای برنامه شب خاطره کاروان روایت حبیب ویژه شهدای غواص

یکشنبه, 04 دی 1401 15:35 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

برنامه شب خاطره کاروان هنری روایت حبیب ویژه برنامه شهدای غواص در تالار شهر جزیره کیش اجرا شد.

 

به گزارش خط هشت، کاروان هنری روایت حبیب که با هدف تبیین شاخص‌های مکتب حاج قاسم سلیمانی از ۱۱ آذر همزمان با ولادت حضرت زینب (س) فعالیت خود را از مشهد آغاز کرده در سفر‌های خود میهمان جزیره کیش شد.

این کاروان هنری در سفر‌های خود میهمان جزیره کیش شده و در کنگره ملی شهدای غواص (معبر عشق) محور اجرای خود را به شهدای غواص هشت سال جنگ تحمیلی اختصاص داده است.

این ویژه برنامه پس از قرائت قرآن و سرود ملی با اجرای آیین ضرب و زنگ باستانی آغاز و با پرده خوانی غواصان پهلوانان ایران زمین توسط استاد مرشد میررضا علی، خاطره گویی سردار علیرضا دلبریان فرمانده گردان تخریب و معاون گردسنا غواصی یونس و سردار کریم مطهری از رزمندگان غواص، شعرخوانی سعید بیابانکی، عصمت احمدیان ابراهیم و اسماعیل فرجوانی از شهدای غواص کربلای ۴ اجرا شد.

شاید همین تشابه کافی بود که دست اندرکاران روایت حبیب پایان بخش برنامه را به اهتزار پرچم حرم حضرت ابوالفضل (ع) اختصاص دادند تا حاضران نخستین کنگره شهدای غواص با زیارت این پرچم مطهر روز اول را به پایان برسانند.

 

 

منبع:  دفاع‌پرس

خواندن 168 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)