چاپ کردن این صفحه

رئیس سازمان بسیج کارگران و کارخانجات استان اردبیل:

رزمایش جهادگران فاطمی و حیدریون تولید در اردبیل برگزار می شود

پنج شنبه, 15 دی 1401 13:53 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

رئیس سازمان بسیج کارگران و کارخانجات سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل از اجرای رزمایش «جهادگران فاطمی حیدریون» همزمان با ایام سالگرد شهادت سردار دل‌ها در نقاط مختلف این استان خبر داد.

 

به گزارش خط هشت، عزیز نظرزاده مسئول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل ، از برگزاری رزمایش جهادگران فاطمی و حیدریون تولید بسیج کارگران و کارخانجات استان اردبیل خبرداد و گفت: این رزمایش در راستای رسالت بسیج و کمک به تحقق عدالت و پیشرفت با تاکید بر شعار خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی در استان اردبیل برگزار می شود.

وی با بیان اینکه این رزمایش روز جمعه ۹ دی با حضور گروه‌های جهادی تخصصی بسیج کارگران و کارخانجات و بسیجیان آغاز می‌شود، گفت: این رزمایش در محور‌های جهادتبیین، جهاد خدمت‌رسانی، جهاد امیدآفرینی، گفتمان اقتصادمقاومتی، آموزش و توانمندسازی تولیدگران، ارتقای فرهنگ کار و تولید، کمک به رفع موانع تولید، کمک به ارتقا و بهره‌وری تولید، سازندگی، محرومیت‌زدایی، خدمات اجتماعی و پدافند غیرعامل و دفاع سایبری با بکارگیری گروه های جهادی تخصصی سازمان بسیج کارگران و کارخانجات استان اجرا می شود.

وی افزود: در این رزمایش اقداماتی نظیر جهادتبیین شامل تبیین دستاورد‌های صنعتی و تولیدی در فضای مجازی و سایبری، سازندگی و محرومیت‌زدایی ،فضاسازی تبلیغی و محیطی،تشکیل میز خدمت در شهرک‌های صنعتی و واحدهای تولیدی، بازدید مدیران و مسئولین از واحدهای صنعتی و تولیدی،دیدار با علما و ائمه‌جمعه، توزیع بسته‌های معیشتی، خدمت درمانی رایگان کارگران و غیره اجرا خواهد شد.

نظرزاده گفت: اقتصادمقاومتی شامل ترویج گفتمان اقتصادمقاومتی و برگزاری جشنواره اقتصادمقاومتی، آموزش و توانمندسازی کارگران و ارزیابان اقتصادمقاومتی، تجلیل از نخبگان و جهادگران موفق، پویش اهدای خون، کمک به رفع موانع تولید شامل عارضه‌یابی و رفع مشکلات واحد‌های تولیدی و صنعتی با اجرای میز‌های خدمت و طرح در کارگروه رفع موانع تولید استان، مشاوره خانواده، حقوقی، فرهنگ کار و تولید و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در کارخانجات با اجرای شیفت‌های ایثار توسط کارگران جهادی  اجرا می‌شوند.

 

 

منبع: سبلان ما

خواندن 184 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)