چاپ کردن این صفحه

فرهنگ ایثار و شهادت مهمترین راهکار مقابله با جنگ شناختی- ترکیبی است

پنج شنبه, 29 دی 1401 14:16 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

«داور نوری» در دیدار با خانوادۀ شهید«سید رسول میرکریمی» ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه را مهمترین راهکار مقابله با جنگ شناختی- ترکیبی دشمن دانست.

 به گزارش خط هشت از اردبیل، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل به همراه محمود صفری شهردار اردبیل با خانوادۀ شهید معظم میر رسول میرکریمی دیدار کردند.
داور نوری، در این دیدار ضمن تجلیل از رشادت و جانفشانی شهدای معظم در مقابله با رژیم بعثی و حامیان عیان و پشت و پردۀ آن گفت: دفاع در برابر دشمنان امری واجب است و برای موفقیت در این زمینه، باید راهبردهای نو را به کار گرفت.
نوری با اشاره به اینکه شیوه‌های جنگ در دنیای معاصر دچار تغییر شده و دشمن با توطئه‌گری و کینه‌جویی خود، به جنگ شناختی و ترکیبی روی آورده است، ترویج و نهادینه‌سازی فرهنگ ایثار و شهادت را مهمترین راهکار مقابله با جنگ‌های شناختی دانست و بر به کارگیری راهکارهای خلّاقانه در تعمیق فرهنگ متعالی ایثار و شهادت در میان نسل جدید تأکید کرد.
وی تکریم ایثارگران و دیدار چهره به چهره با این قشر معزّز را نیز یکی از راهکارهای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست و افزود: تکریم ایثارگران در کشور ما هم جنبۀ عقلایی دارد و هم جنبۀ شرعی؛ زیرا هم در قرآن کریم به مقام والای شهدا و ایثارگران اشاره و به تکریم این عزیزان تأکید شده و هم شرط عقل است که از تأمین کنندگان عزّت و اقتدار نظام اسلامی تجلیل به عمل آید.
صفری شهردار اردبیل نیز لزوم تداوم فعالیتهای عمرانی و فرهنگی مجموعۀ شهرداری اردبیل در زمینۀ ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کرد و این فعالیتها را به منزلۀ ادای دِین به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران دانست.
در ادامه، تابلو فرش مزیّن به تصویر شهید معظم میر رسول میرکریمی به خانوادۀ شهید اهدا شد.

 

 

منبع: نوید شاهد

خواندن 182 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)