سردار نوعی اقدم:

دشمن می‌داند که توانایی رو در رویی با ایران اسلامی را ندارد

یکشنبه, 23 دی 1397 09:36 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

دشمن می‌داند که توانایی رو در رویی با ایران اسلامی را ندارد چرا که ملت ایران اسلامی با ادبیات عزت و روحیه شهادت طلبی که میراث گرانب‌های شهدای هشت سال دفاع مقدس است در مقابل آنان ایستاده‌اند.

 

به گزارش خط هشت از اردبیل سردار رحیم نوعی اقدم در یادواره شهدای عملیات‌های کربلای ۴ و ۵ در مزار گلزار شهدای مشگین شهر اظهار کرد: دشمنان در دوران دفاع مقدس تمام تلاش خود را برای تصرف خاک و ذخایر ارزشمند ایران اسلامی به کار بستند، ولی ایستادگی رزمندگان اسلام اقدامات و توطئه‌های آنان را نقش بر آب کرد.

وی افزود: الگوی بزرگ ملت ایران اسلامی اباعبدالله الحسین (ع) بود و از این رو  با شعار هیهات منا الذله در مقابل دشمن ایستادند و اجازه دست درازی به او را ندادند.

رزمنده دوران دفاع مقدس، بیان داشت: دوران دفاع مقدس و ایثار و رشادت‌های رزمندگان در این دوران ادبیاتی را در جهان شکل داد که عامل پیروزی‌های مقاومت در منطقه شد.

سردار نوعی اقدم ادامه داد: ادبیات ایثار و شهادت و مقاومت امروز عامل پیروزی جبهه مقاومت در منطقه شده به طوری‌که مدافعان حرم با همین ادبیات در مقابل داعش که ساخته و پرداخته استکبار بود ایستادند و پیروز شدند.

فرمانده جبهه مقاومت در سوریه تصریح کرد: داعش با حمایت‌های آمریکا و غرب در منطقه ایجاد شد تا محور مقاومت از بین برود، ولی وحدت و ولایت‌پذیری مدافعان حرم باعث شد تا توطئه‌های استکبار نقش برآب شده و محور مقاومت قوی‌تر و مصمم‌تر از قبل شود.

سردار نوعی اقدم اظهار کرد: محور مقاومت در ۶ سال دفاع در مقابل داعش به آمریکا و متحدانش نشان داد تفکر مقاومت پیروز است و غرب و آمریکا هیچگاه نمی‌توانند در برابر عزم و اراده و اعتقادات آنان اقدامی انجام دهند.

مدافع حرم آل الله بیان کرد: دشمن می‌داند که توانایی رو در رویی با ایران اسلامی را ندارد چرا که ملت ایران اسلامی با ادبیات عزت و روحیه شهادت طلبی که میراث گرانب‌های شهدای هشت سال دفاع مقدس است در مقابل آنان ایستاده‌اند.

سردار نوعی اقدم ادامه داد: همین روحیه رزمندگان دوران دفاع مقدس در نیرو‌های مقاومت سوریه و عراق نیز تاثیر گذاشته بود.

وی با اشاره به ضرورت توجه دولتمردان به مشکلات مردم، گفت: از مسئولان انتظار می‌رود رفع مشکلات مردم و جامعه اولویت آنان باشد چرا که مردم از حزب بازی خسته شده‌اند، مسئولان باید با عملگرایی به‌فکر مردم باشند و کسانی‌که به فکر تفرقه و گمراهی مردم هستند قطعا خائن به آرمان‎های شهدا و امام شهدا هستند.
 
 
منبع:  بسیج
خواندن 900 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

یادداشت

فرهنگ و هنر

cache/resized/f714239526d247f01ba72774895414aa.jpg
کتاب « ب مثل بابا ع مثل عشق» به نویسندگی «فرانک ...
cache/resized/c0eb470bcee87c9607e9d980bedac252.jpg
کتاب «نارگول» مجموعه داستان‌های ترکی آذربایجانی ...
cache/resized/30ce90b265575319c4e20807f73088c9.jpg
مجموعه شعر دفاع مقدس با عنوان «سطری از رگ‌های ...
cache/resized/9b78be751016054d15384e51dce46f66.jpg
کتاب «پرواز با خورشید» سرگذشت پژوهی شهدای دهه اول ...
cache/resized/1d6bdd68195fd28182a7b5375c42b3a5.jpg
کتاب «پیام افق» مجموعه اشعار «میر داود خراسانی» ...
cache/resized/648e03a74b645c23d652f178eba18670.jpg
اکبری که نگارش «آخرین فرصت» را فرصت ناب زندگی‌اش ...
cache/resized/93f4eb7bff33a45e387b33707ce87cdd.jpg
امروز به مناسبت چهل و چهارمین هفته دفاع مقدس از ...
cache/resized/faf58c1d54b1975680b9c3141b6179d7.jpg
کتاب «بر مدار مد» بررسی تاثیر عوامل برترساز توان ...

مجوزها

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Black Blue Brow Green Cyan

Body

Background Color
Text Color
Layout Style
Patterns for Boxed Version
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family