شهید «میریعقوب فاطمی» در وصیتنامهاش آورده است: هر چه دارید ایثار بکنید تا اسلام در جهان حکومت کند و بدانید که خون شهیدان زمینه ساز ظهور حضرت مهدی(عج) است.
همسر شهید حسینی میگوید: من روزهای سخت در زندگیام بسیار داشتم، اما سختترین روزهای زندگی مشترکم مربوط است به مأموریت آخر علی. سوم دی سال ۹۲ ما با او در فرودگاه خداحافظی کردیم؛ در حالی که میدانستم به چه مأموریتی میرود.
شهید ساعد عباسی در سال بهمن سال 1370 در منطقه عملياتي اولان جلديان پس از درگیری با منافقين و ضد انقلاب بر اثر اصابت تير به ناحيه گردن به شهادت رسید.
شهید مهدی باکری از جمله شهدای دفاع مقدس است که در دورههای مختلف مسئولیتش در سمتهای مختلف، خاطرات شیرین و درسهای آموزندهای را برای سایر مسئولین به یادگار گذاشته است.
شهید مرتضی غفوری از شهدای لشکر فاطمیون سه ماه قبل از شهادتش در فیلمی که به خواست خودش ضبط شده است، وصیتنامه تصویری برای خانوادهاش میفرستد.
دختر شهید صیاد شیرازی میگوید: در عالم بچگی دلم میخواست بابا کنارمان باشد. میرفتیم مسافرت یا پارک، میدیدم بچههای دیگر با پدرهایشان آمدهاند، با هم میگویند و میخندند و تفریح میکنند و دلم میسوخت کاش پدر ما هم کنار ما بود.
در وصیت نامه شهید حکیمپور آمده است: ما مىرويم به ديدار حق براى وصل به عالم جاويدان. ما مىرويم و مىميريم اما زير ذلت نمىرويم ما مىجنگيم و ريشه افراد خور و خواب و شهوت را مىكنيم و سر میلياردرهاى خونريز را بر باد مىدهيم توطئهگران اخلالگران دشمنان اقتصادى سازمانهاى تخدير عقائد فكرى و فرهنگى را نابود مىكنيم و كشور وسيع و بزرگ ايران را به بلندى عظمت و شكوه و كرامت و اسلاميت و تعليم و تعلم مىرسانيم.
شهید سرلشکر خلبان «غفور جدی» و شهید سرلشکر خلبان «ضیاالدین ذاکر» دو شهید اردبیلی هستند که در تاریخ ایران جاودان شدند.
شهید صیاد شیرازی در روایتی از روزهای دفاع مقدس به بیان ماجرای شناسایی مشترک ارتش و سپاه قبل از یکی از عملیاتها پرداخته است.
ما به ابرقدرتها اعلام خطر میکنیم که اگر چه ما یک عده عزیزانمان را فدای اسلام کردهایم ولی با قامتی استوار دنباله رو شهیدانمان هستیم و تا آنجایی که جان در بدن داریم یه وصیت شهیدانمان عمل میکنیم و جنگمان را تا صدور اسلام در کل جهان ادامه خواهیم داد و کفار و منافقین را زیرو رو خواهیم کرد.
شهید محرم عبداللهی علی رغم اینکه در درگیری با دشمن بعثی از ناحیه چشم ترکش خورده بود ولی دوباره به جبهه برگشت و سرانجام در هفتم آبان سال 65 به شهادت رسید.
شهید آوینی مینویسد: وقتی میپرسیم شاخصههای وفاق اجتماعی در جمهوری اسلامی چیست، باید توجه داشت که جمهوری اسلامی خود معلول و نتیجه یک وفاق اجتماعی است، نه علت آن.