سردار سلامی: دشمنان را وادار می‌کنیم به اراده ملت ایران تن دهند

یکشنبه, 17 اسفند 1399 23:51 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: ایستادگی در برابر فشارها جز با قدرت و قدرت‌سازی ممکن نیست؛ ما هم می‌سازیم، هم می‌ایستیم و هم دشمنان را وادار می‌کنیم که به اراده ملت ایران تن دهند.

 

به گزارش خط هشت، سردار حسین سلامی فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه اولین رویداد تا ثریا که در تالار 13 آبان برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این دوران که ما شاهد پیشرفت‌های سریع در حوزه علم و دانش در دنیا هستیم، هدف اصلی ما آن است که بسیجیان پرچمدار و پیشگام این مهم در کشورمان باشند و بتوانند همه استعدادهای جوانان را برای پیشرفت در رشد علم و فناوری بسیج کنند.

وی افزود: ما خواهان آن هستیم که کشورمان از لحاظ پیشرفت و علم و دانش در رده کشورهای پیشرفته جهان قرار گیرد و ایران در خط مقدم این حوزه در دنیا باشد.

سردار سلامی همچنین با اشاره به حضور ایده‌های نوین در این رویداد گفت: امیدواریم که دستاوردهایی که در این نمایشگاه ارائه می‌شوند بتوانند تجاری شوند.

سردار سلامی همچنین در کنفرانس خبری در این نمایشگاه اظهار کرد: استقلال علمی و اقتصادی پیوندهای وابستگی به دشمنان را می‌گسلد که جوانان ما در این ارتباط توانستند جهاد را به عرصه علم و فناوری ببرند.

وی اضافه کرد: با وجود تحریم‌های همه‌جانبه علیه کشورمان ما توانستیم نیاز خود را در داخل کشور تأمین کنیم که این توانایی از ذهن جوانان ما سرچشمه می‌گیرد.

فرمانده سپاه ادامه داد: جوانان ما در حال ساخت فردایی سرافراز و سربلند همراه با پیشرفت‌های علمی و دانشی میان کشورهای جهان هستند که ما را از قید و بند کشورهای دیگر نجات می‌دهد؛ همین جوانان کارستان و غوغایی در کشور انجام دادند.

سردار سلامی گفت: زیر سایه قدرت دفاعی کشورمان امروز حرف‌های زیادی برای گفتن در جهان داریم و کشوری شاخص و برجسته در جهان هستیم.

وی تصریح کرد: ایستادگی در برابر فشارها جز با قدرت و قدرت‌سازی ممکن نیست؛ ما هم می‌سازیم، هم می‌ایستیم و هم دشمنان را وادار می‌کنیم که به اراده ملت ایران تن دهند.

فرمانده سپاه گفت: رهبر ژرف‌اندیشی در کشور داریم که با بسیج کشور تلاش و مکتبی را برای پذیرش پیشرفت کشورمان آماده می‌کند.

سردار سلامی ادامه داد: جوانان پرچمداران پیشرفت علمی و فناوری کشورمان در آینده هستند که تمدن جدید بشری را بر اساس اخلاق، کرامت انسانی و پیشرفت در همه عرصه‌ها استقرار می‌کنند.

بنابر این گزارش، در پایان این مراسم، از کتاب مدیریت و بلوغ اندیشکده‌های سیاست‌گذاری توسط فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رونمایی شد.

 

 

منبع: تسنیم

خواندن 606 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

یادداشت

فرهنگ و هنر

cache/resized/f714239526d247f01ba72774895414aa.jpg
کتاب « ب مثل بابا ع مثل عشق» به نویسندگی «فرانک ...
cache/resized/c0eb470bcee87c9607e9d980bedac252.jpg
کتاب «نارگول» مجموعه داستان‌های ترکی آذربایجانی ...
cache/resized/30ce90b265575319c4e20807f73088c9.jpg
مجموعه شعر دفاع مقدس با عنوان «سطری از رگ‌های ...
cache/resized/9b78be751016054d15384e51dce46f66.jpg
کتاب «پرواز با خورشید» سرگذشت پژوهی شهدای دهه اول ...
cache/resized/1d6bdd68195fd28182a7b5375c42b3a5.jpg
کتاب «پیام افق» مجموعه اشعار «میر داود خراسانی» ...
cache/resized/648e03a74b645c23d652f178eba18670.jpg
اکبری که نگارش «آخرین فرصت» را فرصت ناب زندگی‌اش ...
cache/resized/93f4eb7bff33a45e387b33707ce87cdd.jpg
امروز به مناسبت چهل و چهارمین هفته دفاع مقدس از ...
cache/resized/faf58c1d54b1975680b9c3141b6179d7.jpg
کتاب «بر مدار مد» بررسی تاثیر عوامل برترساز توان ...

مجوزها

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Black Blue Brow Green Cyan

Body

Background Color
Text Color
Layout Style
Patterns for Boxed Version
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family