یادواره شهدای شمال غرب کشور با محوریت دانشجوی شهید مهدی مرادی همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور جمعی از خانواده های شهدا، رزمندگان تیپ 37 حضرت عباس(ع) و دانشجویان عصر امروز در دانشگاه پیام نور اردبیل برگزار شد.
.jpg)
حجت الاسلام میثم فیاضی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس(ع) در این مراسم به تبیین اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت پرداخت و گفت: اگر ارزش های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس حفظ نشود و حریت و آزادگی ما از دست رفته و عزت ملی خدشه دار خواهد شد.
وی با بیان اینک شهدا جاودانگی ایحاد کردند، به سخنان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: همانگونه که فرمانده جبهه مقاومت فرمودند؛ شرط شهید شدن، شهید بودن است.
این مبلغ اسلامی با بیان اینکه خودسازی و معنویت نقش به سزایی در الهی بودن افراد دارد گفت: برای معامله با خداوند متعال ایمان انسان باید محکم و قوی باشد.
وی با بیان اینکه نام شهید برای انسان طهارت باطنی می آورد، گفت: هنر انسان الهی و متعالی این است که در فرصت مقتضی با ایثار جان و مال خود به دفاع از دین اسلام، سرزمین و ملت خود بپردازد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت عباس(ع) از شهید مهدی مرادی به عنوان الگوی دانشجوین اردبیل نام برد و گفت: این دانشجوی شهید که مفتخر به پاسداری و از سبزپوشان حریم وایت بود با خودسازی و دستیابی به مراتب بالای ایمان در دفاع از میهن اسلامی در ارتفاعات صعب العبور جبهه شمالغرب به شهادت رسید.

وی ایثار و فداکاری شهدای شمالغرب کشور را یادآور شد و گفت: شهدای شمالغرب از مظلوم ترین شهدا هستند چراکه با بدن های زخمی در اوج سرما و یخبندان به شهادت رسیدند.
حجت الاسلام فیاضی در بخش دیگری از سخنان خود به فلسفه تدفین شهدا و برگزاری محافل شهدایی از جمله یادواره ها در محیط دانشگاه و حضور دانشجویان در منازل خانواده شهدا اشاره کرد و گفت: استقبال دانشگاهیان از برنامه های مرتبط با شهدا بیانگر تداوم راه شهدا در جامعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دانشگاه ها است.
وی با بیان اینکه آینده کشور در دانشگاه ها رقم می خورد، گفت: دانشگاه آرمانی برگرفته از فرهنگ عاشورایی راهگشای مشکلات کشور است.
این مبلغ اسلامی به فرهنگ ایثار و شهادت اشاره کرد و گفت: شهادت تنها در میدان جنگ حاصل نمی شود بلکه هرکس برای استقلال کشور و عزت نظام اسلامی با روحیه انقلابی و الهی جهادی وارد میدان شود، اجر و پاداش شهدا در انتظار اوست.
وی به چنگ شناختی و ترکیبی دشمنان در برهه فعلی اشاره کرد و گفت: امروز دشمنان با راه اندازی جنگ های ترکیبی درصدد هستند با القای ناامیدی به مقصود خود برسند از این رو از تنگناهای اقتصادی حاکم بر کشور به بهترین نحو ممکن استفاده می کنند.

حجت الاسلام فیاضی با بیان اینکه بی لیاقتی مدیران در دولت گذشته منجر به وضعیت اقتصادی کشور شده است، گفت: پیش از این وضعیت اقتصاد کشور در رده 17 جهانی بود و اگر این روند ادامه داشت امروز همچون سنگر های علمی که کشور ما در قله های عزت و افتخار قرار دارد در عرصه اقتصادی نیز پیشتاز بود.
وی با بیان اینکه امروز فشارهای حداکثری آمریکا با شکست مواجهه شده است، گفت: امروز بعد از 40 سال جنگ های پی در پی و انواع توطئه افکنی استکبار علیه ملت ایران، آمریکا با افول مواجه شده در حالیکه ایران اسلامی در اوج عزت و بالندگی رسیده و به الگوی بی بدیل ملت های آزاده جهان تبدیل شده است.
دکتر ولی الله خوش طینت رئیس دانشگاه پیام نور استان اردبیل در این مراسم نیز به تبیین دستاورد های علمی و دانشگاهی انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: رشد علمی کشور مدیون ایثار و ازخودگذشتگی شهدا است که به ما درس ایمان به خدا و خودباوری دادند.
رونمایی از نوا آهنگ اباصالح اولیدات معانت فرهنگسازی بسیج دانشجویی استان اردبیل، شعرخوانی، مداحی و اجرای سرودهای حماسی و انقلابی گروه سرود الهادی اردبیل از جمله برنامه های این محفل شهدایی در اردبیل بود.
.jpg)

.jpg)

.jpg)













.jpg)


منبع: سبلان ما