روایت مادر شهید از توجه مادرانه حضرت زهرا (س) به همه شهدا

پنج شنبه, 22 دی 1401 13:32 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

مادر شهیدان لشگریان در گفت‌وگویی به شرح رویای صادقه خود از نحوه عنایت و برخورد حضرت زهرا (س) با شهدا پرداخت.

 

به گزارش خط هشت، «خدیجه جعفری» موقعی که مجیدش به شهادت رسید، عید قربان بود و در مکه حضور داشت، همسرش درباره شهادت پسرش چیزی به او نگفت تا این‌که به تهران رسیدند و بلندگو اعلام کرد: خانواده شهید لشگریان به دفتر مراجعه کنند. آن لحظه همسرش با نگرانی به او گفت: حاج خانم، اگر یکی دیگر از بچه‌ها شهید شده باشد، چه می‌کنی؟ او تنها گفت: الهی شکر.

من مادر همه این شهدا هستم!

پدر و مادر شهیدان لشکریان

مادر همه شهدایی که در بهشت زهرا بود!

البته مادر شهیدان عبدالرضا و مجید لشکریان می‌دانست که پنجمین فرزندش به خاطر خوبی‌های زیادی که دارد، در این دنیا ماندگار نیست. موقعی‌هم که عبدالرضا شهید شده بود، شب هنگام خیلی دلش می‌خواست سرخاک فرزند شهیدش برود، در عالم خواب دید که سر خاک عبدالرضا خوابش برده است و وقتی بیدار شد، دید همه جا تاریک و تنها است؛ اما خانمی آن‌جا بود، به او گفت: تو تنها نیستی. خدیجه خانم در عالم خواب به آن خانم گفت: شما هم مادر شهید هستی؟ آن خانم جواب داد: من مادر همه این شهدا هستم.

 

 
 

سلام به‌ روی ماهت، یک بوس بده

عبدالرضا البته لوس‌بازی‌هایش را با اینکه بزرگ شده بود، رها نکرده بود، این‌ها را خدیجه خانم تعریف می‌کرد: وقتی عبدالرضا به خانه بر می‌گشت، به من می‌گفت: سلام به‌ روی ماهت، به اون نگاه نازت، مامان من، عزیز من، یک بوس بده. می‌گفتم: بسه دیگه پسرم، بچه که نیستی! می‌گفت: مامان! هر کسی پیشانی مادرش را ببوسد، به بهشت می‌رود، تو نمی‌خواهی من بهشت بروم؟ می‌گفتم: چرا دوست ندارم؟!

من مادر همه این شهدا هستم!

«مجید لشکریان» سال ۱۳۶۵ در عملیات «کربلای ۵» و «عبدالرضا لشکریان» سال ۱۳۶۰ در منطقه‌ آبادان به درجه رفیع شهادت نائل آمدند و پیکر این ۲ شهید در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرای تهران آرام گرفته است. همچنین خدیجه جعفری مادر شهیدان لشکریان نیز در ۱۴ خرداد سال جاری به ۲ فرزند شهیدش پیوست.

 

 

منبع: دفاع پرس

خواندن 198 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

یادداشت

فرهنگ و هنر

cache/resized/f714239526d247f01ba72774895414aa.jpg
کتاب « ب مثل بابا ع مثل عشق» به نویسندگی «فرانک ...
cache/resized/c0eb470bcee87c9607e9d980bedac252.jpg
کتاب «نارگول» مجموعه داستان‌های ترکی آذربایجانی ...
cache/resized/30ce90b265575319c4e20807f73088c9.jpg
مجموعه شعر دفاع مقدس با عنوان «سطری از رگ‌های ...
cache/resized/9b78be751016054d15384e51dce46f66.jpg
کتاب «پرواز با خورشید» سرگذشت پژوهی شهدای دهه اول ...
cache/resized/1d6bdd68195fd28182a7b5375c42b3a5.jpg
کتاب «پیام افق» مجموعه اشعار «میر داود خراسانی» ...
cache/resized/648e03a74b645c23d652f178eba18670.jpg
اکبری که نگارش «آخرین فرصت» را فرصت ناب زندگی‌اش ...
cache/resized/93f4eb7bff33a45e387b33707ce87cdd.jpg
امروز به مناسبت چهل و چهارمین هفته دفاع مقدس از ...
cache/resized/faf58c1d54b1975680b9c3141b6179d7.jpg
کتاب «بر مدار مد» بررسی تاثیر عوامل برترساز توان ...

مجوزها

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Black Blue Brow Green Cyan

Body

Background Color
Text Color
Layout Style
Patterns for Boxed Version
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family