هرچه پول بخواهی می‌دهم، فقط جبهه نرو!

شنبه, 27 آبان 1402 16:11 اندازه قلم کاهش اندازه قلم کاهش اندازه قلم افزایش اندازه قلم افزایش اندازه قلم

خواهر شهید دانش‌آموز«محمدولی مرآتی» می‌گوید: برادرم، تنها پسر خانواده بود. خیلی دوستش داشتیم. در ۱۶ سالگی می‌خواست به جبهه برود. پدرم به او می‌گفت: «هر چقدر پول می‌خواهی به تو می‌دهم به جبهه کمک کن. اما فقط جبهه نرو!»

به گزارش خط هشت، «محمدولی» تنها پسر خانواده بود و نورچشمی پدر و مادر و ۳ خواهرش. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با هم‌سن و سالانش وارد کار جهاد شد و به روستاهای اطراف همدان می‌رفتند تا به کشاورزان و خانواده‌های نیازمند کمک کند.

وقتی که جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه ایران آغاز می‌شود، این دانش‌آموز خیلی تلاش می‌کند به جبهه برود، ولی به دلیل سن کمی که داشت اجازه اعزام به او نمی‌دهند، اما محمدولی در ۱۶ سالگی خانواده را راضی می‌کند تا به جبهه برود. او به جبهه می‌رود و در عملیات «والفجر ۸» به شهادت می‌رسد. پیکر مطهر این دانش آموز، ۱۰ سال مفقود می‌ماند و بعد از انتظاری طولانی استخوان‌هایش به آغوش مادر بازمی‌گردد. روایت «توران مرآتی» خواهر شهید «محمدولی مرآتی» را در ادامه می‌خوانیم.


«محمدولی مرآتی» ۱۶ ساله بود که در والفجر ۸ به شهادت رسید

با آغاز جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه ایران، محمدولی خیلی تلاش کرد به جبهه برود، اما به دلیل سن کمی که داشت اجازه اعزام به او نمی‌دادند؛ ضمن اینکه پدر و مادرم هم راضی نبودند به جبهه برود.

می‌دانستیم اگر محمدولی به جبهه برود، پشت خط نمی‌ماند. پدرم به او می‌گفت: «هر چقدر پول می‌خواهی به تو می‌دهم به جبهه کمک کن؛ هر چقدر دوست داری در پشتیبانی به جبهه کار کن، اما جبهه نرو!»

یک بار یکی از معلمان مدرسه پدرم را دیده بود و می‌گفت: «محمدولی اصلاً حال و هوای دیگری دارد و می‌خواهد به جبهه برود.» پدرم با دیدن این اشتیاق محمدولی راضی شد، اما مادرم ناراحت بود که مبادا محمدولی به جبهه برود و شهید شود. یک بار مادرم به او گفت: «جبهه نرو تو تنها پسر ما هستی؛ اگر امروز به جبهه بروی، صدامی‌ها زود تو را می‌کُشند» محمدولی پاسخ داد: «من از خدا می‌خواهم شهید شوم.» من هم گفتم: «محمدولی! اینطوری نگو» محمدولی هم گفت: «نه! باید آماده شهادت من باشید».

محمدولی خیلی اصرار می‌کرد به جبهه برود، اما مادرم نگران بود که مبادا تنها پسرش شهید شود. او به مادرم گفته بود «مادرجان! می‌بینی در ایام محرم چقدر برای امام حسین (ع) گریه می‌کنی و به آقا می‌گویی که کاش روز عاشورا بودم و کمکتان می‌کردم؟ الان وقت یاری امام حسین(ع) است».

 

 

 

منبع: فارس

خواندن 16 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

یادداشت

  • آینده‌نگری و امید در مکتب امام خمینی (ره)

    امید به آینده یکی از ویژگی‌های مهم در رهبری الهی امام خمینی (ره) است؛ امیدی که منشا آن، نگرش قرآنی و عرفانی ایشان بود. ایمان سرشار و برخاسته از یقین، امام را در میدان مبارزه و قیام برای خدا امیدوار و هوشیار ساخته بود و به دنبال او، یک امت، امیدوار به راه افتاد.

    ادامه مطلب...
  • بسیج رکن حیاتی دفاع ملی

    آماده به کار بودن بسیج در همه میادین دفاع سخت و نیمه‌سخت و نرم در همه بخش‌های کشور و در مقابل حوادث مختلف و مقابله با فتنه‌های سیاسی امنیتی، عدم غافلگیری، هوشیاری کامل و حساس بودن نسبت به تهدیدات دشمنان، خط‌شکنی در میدان‌های خطرناک و استکبارستیزی از جمله کارکردهای بسیج بود.

    ادامه مطلب...
  • بسیجی یعنی علی علیه‌السلام

    اگر گذشتنِ از جان برای رهبر جانان بود، علی جانفداترین‌ سرباز گمنام در لیلةالمبیت‌های فراوان اسلام بود؛ اگر جنگ‌های مشرکان و منافقان و یهودیان علیه اسلام و قرآن بود، علی غیورترین‌ سردار دل‌های مسلمانان و والاتریند مدافع حرم قرآن بود؛ اگر خدمت‌رسانی به محرومان و نوازشگری یتیمان بود، علی کریم‌ترین خادمان‌امت در میان مردمان بود.

    ادامه مطلب...
  • نقش و کارکرد بسیج

    از زمانی که فرمان تشکیل ارتش ۲۰ میلیونی توسط امام خمینی (ره) صادر شد تاکنون این تشکل انقلابی و مکتبی در صحنه‌ها و عرصه‌های مختلف نقش و کارکردی مؤثر داشته است.

    ادامه مطلب...
  • به بهانه مرگ انسانیت

    تاریخ معاصر، حیران از حضور وحشیانه مِرکاواهای اهریمنی برای محاصره و شلیک به قلب بیمارستان‌هاست و صدای خس‌خس سینه‌های نوباوگان غریب غزه هنگام بارش تشعشعات فسفر سفید، در لابلای عربده‌های مستانه شیاطین صهیونیست، مجالی برای شنیده‌شدن نمی‌یابند.

    ادامه مطلب...

فرهنگ و هنر

cache/resized/4668876f105d7d5fd0fb083724deb898.jpg
«پسر تفتان» مستندی روایی از زندگی شهید «احمد ...
cache/resized/17f53d40c6ffdf1d7702fc6fb93ad229.jpg
کتاب درعا به قلم هاجر پورواجد، روایت خاطرات شهید ...
cache/resized/31474068c33998fb079d8e066f46036a.jpg
کتاب «بچه‌های چمران» مروری بر خاطرات رزمندگان ...
cache/resized/f3faac23d83b18fa3bcf4955dc5d71c4.jpg
آخرین روز از هفته کتاب و کتابخوانی است. حُسن ختام ...
cache/resized/13ba567f0f0cd10109e295f15bea54c7.jpg
رویداد هنر مسئله «شهید عزیز ما» همزمان با چهارمین ...
cache/resized/b53c257be057bef784ae6d9eaddefb12.jpg
کتاب «خط مقدم» اثر فائضه غفار حدادی که روایتی است ...
cache/resized/19d70b6701592ac6eff5d3ba30709466.jpg
کتاب تحسین‌شده «دختر شینا» به قلم بهناز ...
cache/resized/f86bd1baa0196623b2e2b9ac2045a807.jpg
کتاب «ماه‌ رخ» خاطرات سیده ماه‌ رخ حسینی که با 4 ...

مجوزها

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Black Blue Brow Green Cyan

Body

Background Color
Text Color
Layout Style
Patterns for Boxed Version
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family